Boršč
- Podrobnosti
- Kategorie: POLÉVKY
BORŠČ - 10 porcí
BORŠČ - 10 porcí
BRAMBOROVÁ POLÉVKA - 10 porcí
HRSTKOVÁ POLÉVKA - 10 porcí
KAPUSTOVÁ POLÉVKA - 10 porcí
KROUPOVÁ POLÉVKA S UZENÝM TOFU - 10 porcí
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA - 10 porcí
PÓRKOVÁ POLÉVKA - 10 porcí
ZELENINOVÁ POLÉVKA S HOUBAMI - 10 porcí
ZELENINOVÁ POLÉVKA S OBILOVINOU - 10 porcí
GULÁŠOVÁ POLÉVKA - 10 PORCÍ
OVOCNÁ POLÉVKA - 10 porcí
ČOČKOVÁ POLÉVKA - 10 porcí
FAZOLOVÁ POLÉVKA - 10 porcí
ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S TVAROHEM - 10 porcí
BRAMBOROVÝ GULÁŠ - 10 porcí
Zásady vaření podle Ing. Elišky Škvařilové
Normy věnoval k užitku všem majtel jídelny OAZA Vlastimil Špic.
Normy dala volně k dizpozici všem Ing Eliška Škvařilová