Vyberte si z hlavních oblastí našeho portálu

Boršč

BORŠČ - 10 porcí

Číst dál...

Bramborová polévka

BRAMBOROVÁ POLÉVKA - 10 porcí

Číst dál...

Hrstková polévka

 HRSTKOVÁ POLÉVKA - 10 porcí

Číst dál...

Kapustová polévka

KAPUSTOVÁ POLÉVKA - 10 porcí

Číst dál...

Kroupová polévka s uzeným tofu

KROUPOVÁ POLÉVKA S UZENÝM TOFU - 10 porcí

Číst dál...

Květáková polévka

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA - 10 porcí

Číst dál...

Pórková polévka

 PÓRKOVÁ POLÉVKA - 10 porcí

Číst dál...

Zeleninová polévka s houbami

ZELENINOVÁ POLÉVKA S HOUBAMI - 10 porcí

Číst dál...

Zeleninová polévka s obilovinou

ZELENINOVÁ POLÉVKA S OBILOVINOU - 10 porcí

Číst dál...

Gulášová polévka

GULÁŠOVÁ POLÉVKA - 10 PORCÍ

Číst dál...

Ovocná polévka

OVOCNÁ POLÉVKA - 10 porcí

Číst dál...

Čočková polévka

ČOČKOVÁ POLÉVKA - 10 porcí

Číst dál...

Fazolová polévka

FAZOLOVÁ POLÉVKA - 10 porcí

Číst dál...

Klaso klobása Normy Oáza

KLASO KLOBÁSA - PŘÍLOHA - 10 porcí

Číst dál...

Rajská omáčka Normy Oáza

RAJSKÁ OMÁČKA - 10 porcí

Číst dál...

Zapečené těstoviny s tvarohem Normy Oáza

ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S TVAROHEM - 10 porcí

Číst dál...

Bramborový guláš

BRAMBOROVÝ GULÁŠ - 10 porcí

Číst dál...

Čočka na kyselo Normy Oáza

 ČOČKA NA KYSELO - 10 porcí

Číst dál...

Čočka pikantní Normy Oáza

ČOČKA PIKANTNÍ - 10 porcí

Číst dál...

Dušená mrkev se šmakounem Normy Oáza

DUŠENÁ MRKEV SE ŠMAKOUNEM - 10 porcí

Číst dál...

Podkategorie

Zásady vaření

 Zásady vaření podle Ing. Elišky Škvařilové

Normy OAZA Brno

Normy věnoval k užitku všem majtel jídelny OAZA Vlastimil Špic.

 oaza-600-1 oaza-600-2 

oaza-brno

Normy pro mateřské školy

Normy dala volně k dizpozici všem Ing Eliška Škvařilová

 mamka-1-mm

cele-300