Španělský klaso ptáček Normy Oáza

ŠPANĚLSKÝ KLASO PTÁČEK - 10 porcí

Surovinyčistá [g]
klaso na řízky (balený polotovar)600
vejce1 ks
párky Vegeťáky (balený polotovar)50
sterilované okurky50
hořčice15
cibule20
olej30
koření Adžika3
zeleninový bujón20
polohrubá mouka70
sojová omáčka15
voda1200

Klaso nakrájíme a opatrně rozklepeme na plátky (1 ks = 60 g). Poté si připravíme náplň - natvrdo uvařené vejce a párky nakrájené na kostičky, přidáme okurky, hořčici a promícháme. Touto směsí plníme plátky a opatrně je smotáme (drží i bez párátek). Na oleji zpěníme cibuli, přidáme bujón, sojovou omáčku, koření a zahustíme nasucho opraženou moukou. Důkladně provaříme, přidáme ptáčky aby se prohřály a podáváme s rýží (Natural).