Suroviny | čistá [g] |
fazole | 450 |
voda | 1100 |
zelenina pod svíčkovou | 225 |
rýže Natural | 212,5 |
sůl | 5 |
kukuřičný škrob (maizena) | 18,75 |
olej | 18,75 |
cibule | 62,5 |
sterilovaná paprika červená (kapie) | 87,5 |
bílý pepř | 0,25 |
česnek | 10 |
sojová omáčka | 35 |
majoránka | 3 |
sůl | 10 |
zeleninový bujón | 8,75 |
skořice | špetka |
Fazole na noc namočíme, ráno propereme a dáme vařit. Zvlášť si uvaříme rýži. K poloměkkým fazolím přidáme sůl, zeleninový bujón, zeleninu pod svíčkovou, sterilovanou papriku, na oleji zpěněnou cibuli a dovaříme doměkka. Zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě. Dochutíme bílým pepřem, česnekem, sojovou omáčkou, majoránkou a špetkou skořice.