ÚVOD
Výživa
Stanoviska a doporučení
Gastronomie
Ekologie výživy
Výživové směry
Škola
Přednášky
Kurzy
Doporučené informace
Otázky a odpovědi
Výstupy ČSVV
Hlavní projekty ČSVV
Odborné výstupy
Popularizace
O nás
O ČSVV
Kluby
Přednášky o výživě
Vše
Publikace
Výchozí
Titulek
Datum
Náhodně
+
Číst dál
Strategie zavádění luštěninových pokrmů ve společném stravování
Jaroslav Škvařil, Odborná skupina pro výživové směry České společnosti pro výživu a
…
Číst dál
+
Číst dál
Tradiční a moderní luštěninové pokrmy
Ing. Zdeněk Hladík, Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Přednáška na konferenci
…
Číst dál
+
Číst dál
Kulinářské zásady pro přípravu luštěnin
Ing. Eliška Škvařilová, Odborná skupina pro gastronomii České společnosti pro výživu a
…
Číst dál
+
Číst dál
Vliv luštěnin v jídelníčku z pohledu lékařské praxe
Přednáška praktického lékaře MUDr. Víta Čajky na konferenci Luštěniny v praxi, kterou
…
Číst dál
+
Číst dál
Vliv jídelníčku a životního stylu na duševní zdraví a paměť
MUDr. Katka Sheardová, Poradna pro poruchy paměti – ICRC, Mezinárodní centrum klinického
…
Číst dál
+
Číst dál
Vliv potravinářské výroby na kvalitu výrobků z obilovin a olejnin
Přednáška Ing. Víta Syrového z Konference „Vaříme dětem zdravě a chutně“, kterou spolupořádala
…
Číst dál
+
Číst dál
Prezentace výsledků práce ČSVV k roku 2006
Prezentace k příspěvku pro Světový vegetariánský kongres 2008, který pořádá co dva roky
…
Číst dál
+
Číst dál
Vegetarianstvi jako zaklad udrzitelne budoucnosti ENG
Přednáška přednesená v rove 2008 na Světovém vegetariánském kongresu IVU "100 let
…
Číst dál
+
Číst dál
Vegetariánství a děti
MUDr. Zbyněk Luňáček Úvodem V současné době jsme svědky toho, že
…
Číst dál
Publikace
+
Číst dál
Vegetariánství jako typ ochranné stravy ENG
Přednáška přednesená v rove 2008 na Světovém vegetariánském kongresu IVU "100 let
…
Číst dál
Jste zde:
Titulní stránka
Škola
Přednášky
Uživatelské jméno
Heslo
Pamatuj si mě
Zapomenuté heslo?
Zapomenuté jméno?
Vyhledávání...