| Suroviny | čistá [g] |
| pekingské maso | 125 |
| voda | 825 |
| sůl | 5 |
| celer | 100 |
| zelí | 325 |
| solamyl | 6,25 |
| voda | 35 |
| pepř bílý | 1 |
| česnek | 3,75 |
| sojová omáčka | 35 |
| chilli, zázvor | špetka |
| olej | 25 |
| sůl | 5 |
Pekingské maso uvaříme v osolené vodě. Celer postrouháme, zelí nakrájíme na jemné nudličky a spaříme vřelou vodou. V troše vody rozmícháme solamyl a bílý pepř a vlijeme na vychladlé pekingské maso. Takto nachystanou směs dáme do rozehřátého oleje, orestujeme asi 3-4 min. a přidáme celer a zelí a krátce podusíme. Dochutíme česnekem, sojovou omáčkou a chilli kořením.