Otázky a odpovědi

10. ZADÁNÍ PRO ZKOUŠKU Z PRAKTICKÉ  ČÁSTI

 

10.1. Frekventanti rekvalifikačního kursu připraví doma a v pátek (12.3.93) přivezou na ukázku koláče z kynutého těsta (20 ks degustační porci á 50 g, jeden kus na výstavku dle fantazie a místního krajového zvyku).

10.2. V pátek večer si frekventanti připraví luštěninové pomazánky a luštěninové saláty.

10.3. V sobotu (13.3.93) připraví frekventanti oběd dle zadání z níže uvedených možností:

10.3.1. Nápoj

10.3.1.1. bylinkový čaj

10.3.2. Předkrm

10.3.2.1. zeleninová polévka

10.3.3. Základ

10.3.3.1. svíčková

10.3.3.2. guláš

10.3.3.3. plátky

10.3.4. Příkrm

10.3.4.1. knedlík

10.3.4.2. dušená rýže

10.3.5. Příloha

10.3.5.1. zeleninový salát

10.3.6. Zákrm

10.3.6.1. indický čaj

10.3.6.2. mazdaznanská káva

10.3.6.3. orientální chléb

10.3.7. Hlediska pro hodnocení úspěšnosti praktické zkoušky:

10.3.7.1. Dodržení hygienických předpisů

10.3.7.2. Technologická kázen

10.3.7.3. Úprava talíře

10.3.7.4. Senzorická přitažlivost