Odborná skupina pro environmentální vlivy výživy

 Soucítíme se všemi zbytečně hladovějícími, především s hladem umírajícími dětmi, které by mohly žít v dostatku za předpokladu změny výživových návyků většinové společnost i s naší Planetou, která je významně znečišťována zbytečnou nadprodukcí živočišných potravin.

 

Odborná skupina pro enviromentální vlivy výživy shromažďuje odborné informace o vlivu lidské výživy na životní prostředí. Proto se zabývá i ekologickým zemědělstvím.  

Odbornou skupinu vede Zuzana Škvařilová BSc (Hons), absolventka Kingston Univerzity v Londýně oboru výživa.

Články, prezentace a překlady ČSVV

Odkazy na zahraniční články, webové stránky a literaturu

Krátké seznámení s organizací OSN pro výživu a zemědělství FAO.

 

Odkazy na články, webové stránky a literaturu

Články z aktualne.cz, které rovněž poukazují na již současnou nutnost šetřit pitnou vodou a potravinami:

Článek z Novinky.cz

Světu hrozí do roku 2030 nedostatek potravin, vody a energie, varuje vědec