Pozvánka na valnou hromadu ČSVV v r. 2001
Česká společnost pro výživu a vegetariánství si Vás dovoluje pozvat na Valnou hromadu ČSVV, na níž budou prezentovány úspěchy dosavadní činnosti a budoucí záměry Společnosti.
Ke dni konání VH již bude dokončena a příslušným státním institucím doručena rozsáhlá studie zpracovaná Odbornou skupinou pro nutrici ČSVV, tematicky zaměřená k návrhu doporučených dávek živin pro školní stravování dětí ve věku od 3 do 6 let. Věříme, že tento dokument otevře cestu k novým jednáním nejen na úrovni Státního zdravotního ústavu (SZÚ), ale i na úrovni okresů a nově se utvářejících krajů. Chceme se proto s vámi setkat, abychom vás mohli s tímto dokumentem seznámit a zvážit všechny možnosti jeho uplatnění .
Přijali jsme proto velkorysou nabídku RNDr. Heleny Pejšové na uspořádání VH v Sedlčanech, ve městě, které především díky její neúnavné práci může nabídnout prostředí prosycené krásnými zážitky z desítek setkání příznivců zdravé výživy.
Přijeďte proto, prosím i vy, ve dnech 28. - 29. dubna 2001 do tohoto krásného města, moderního areálu sedlčanského učiliště na Bezručově ulici zrekapitulovat naši dosavadní činnost a projednat možnosti dalšího rozvoje ČSVV v tomto roce.
Úvodem VH je přednáška zakončená besedou na téma:
Vegetariánství a masitá strava
Vývoj vědeckého pohledu v posledních letech druhého tisíciletí.na nezbytnost živočišných bílkovin v potravě a na biologickou hodnotu bílkovin rostlinných
Tato přednáška vyplývá z výše zmíněné studie Odborné skupiny pro nutrici a je přístupná široké veřejnosti, která se může populární formou dozvědět, jak se odborníci z celého světa dívali a dívají na problematiku potřeby a nezbytnosti živočišných bílkovin v lidské stravě. Téma a forma přednášky jistě zaujme i případné osobní hosty (např. příbuzné) našich členů, kteří jsou srdečně zváni, aby se přednášky rovněž zúčastnili.
Dále se můžete aktivně podílet na následujícím programu:
Sobota 28. dubna - Valná hromada ČSVV
10:00 - 10:15 Zahájení (hudební vystoupení)
10:15 - 10:45 Seznámení s programem
11:00 - 13:00 Přednáška MUDr. Zbyňka Luňáčka s diskusí
13:00 - 13:15 Přestávka (hudební vystoupení)
13:15 - 14:00 Oběd
14:00 - 14:10 Otevření valné hromady (hudební vystoupení)
14:10 - 14:50 Hodnocení:
· dosavadní činnosti a výhledů na další období - členové výboru Společnosti
· hospodaření Společnosti - sekretář
· revizní zpráva - revizní komise
14:50 - 15:00 Volba komisí - návrhové, mandátní
15:00 - 15:30 Přestávka
15:30 - 15:40 Hudební vystoupení
15:40 - 16:30 Diskuse všech přítomných k předneseným zprávám, návrhy a podněty k činnosti Společnosti, úprava jejích Stanov, diskuse k navrženým kandidátům do nového výboru a revizní komise
16:30 - 16:40 Hudební vystoupení
16:40 - 17:00 Volba výboru a revizní komise
17:00 - 17:30 Návrh na usnesení valné hromady, diskuse k němu a jeho schválení
18:00 - 19:00 Večeře
10:15 - 10:45 Seznámení s programem
11:00 - 13:00 Přednáška MUDr. Zbyňka Luňáčka s diskusí
13:00 - 13:15 Přestávka (hudební vystoupení)
13:15 - 14:00 Oběd
14:00 - 14:10 Otevření valné hromady (hudební vystoupení)
14:10 - 14:50 Hodnocení:
· dosavadní činnosti a výhledů na další období - členové výboru Společnosti
· hospodaření Společnosti - sekretář
· revizní zpráva - revizní komise
14:50 - 15:00 Volba komisí - návrhové, mandátní
15:00 - 15:30 Přestávka
15:30 - 15:40 Hudební vystoupení
15:40 - 16:30 Diskuse všech přítomných k předneseným zprávám, návrhy a podněty k činnosti Společnosti, úprava jejích Stanov, diskuse k navrženým kandidátům do nového výboru a revizní komise
16:30 - 16:40 Hudební vystoupení
16:40 - 17:00 Volba výboru a revizní komise
17:00 - 17:30 Návrh na usnesení valné hromady, diskuse k němu a jeho schválení
18:00 - 19:00 Večeře
Neděle 29. dubna - Setkání aktivistů
09:00 - 09:15 Zahájení (hudební vystoupení)
09:15 - 10:00 Přednáška Ing. Richarda Bartáka, CSc.: Získávání surovin pro výrobu potravin s hlediska ekonomického, ekologického, etického a sociálního
10:00 - 10:15 Přestávka
10:15 - 10:45 Představení účastníků setkání
10:45 - 13:00 Návrhy k podnětům z Valné hromady, diskuse k projektům a k výhledům do budoucna
13:00 - 14:30 Oběd
14:30 - 17:00 Schůze rozšířeného výboru (zvoleného výboru a vedoucích projektů): Schválení navržených projektů a strategie pro další období
09:15 - 10:00 Přednáška Ing. Richarda Bartáka, CSc.: Získávání surovin pro výrobu potravin s hlediska ekonomického, ekologického, etického a sociálního
10:00 - 10:15 Přestávka
10:15 - 10:45 Představení účastníků setkání
10:45 - 13:00 Návrhy k podnětům z Valné hromady, diskuse k projektům a k výhledům do budoucna
13:00 - 14:30 Oběd
14:30 - 17:00 Schůze rozšířeného výboru (zvoleného výboru a vedoucích projektů): Schválení navržených projektů a strategie pro další období
Místo konání: areál sedlčanského učiliště; ulice Bezručova, 300 m od centra Sedlčan. Ubytování: internát učiliště; čtyřlůžkové pokoje bez příslušenství, které je na chodbě, možnost obsazovat pokoje po jedné či více osobách. Budova internátu je krásná a moderní. Stravování: vegetariánskou stravu připraví kuchaři a mistři oboru kuchař. Jídlo se podává v jídelně školy, tj 50 m od internátu.
Srdečně zve výbor ČSVV
Svou účast na setkání potvrďte, prosím, poštou (v případě nutnosti telefonem,faxem nebo e-mailem) do sídla ČSVV nejpozději do tří dnů před termínem konání akce.
Aktivistou ČSVV je každý, kdo se podílí na práci ve kterémkoliv z projektů
PŘIHLÁŚKA na Valnou hromadu ČSVV ve dnech 28. - 29. dubna 2001
Jméno; adresa:
Přihlášku, prosím vyplňte až po přečtení níže uvedeného programu. (nehodící se škrtněte)
Zahajovací přednáška: ano ne
Počet osob: Snídaně - 20 Kč
Oběd - 50 Kč
Večeře - 30 Kč
Nocleh - 100 Kč
28. 4. oběd ano ne
28. 4 večeře ano ne
Nocleh ano ne
29. 4. snídaně ano ne
29. 4. oběd ano ne
Přihlášku můžete po vystřižení zaslat přilepenou na korespondenčním lístku.
Počet osob: Snídaně - 20 Kč
Oběd - 50 Kč
Večeře - 30 Kč
Nocleh - 100 Kč
28. 4. oběd ano ne
28. 4 večeře ano ne
Nocleh ano ne
29. 4. snídaně ano ne
29. 4. oběd ano ne
Přihlášku můžete po vystřižení zaslat přilepenou na korespondenčním lístku.
Copyright © by Ceska spolecnost pro výživu a vegetariánství All Right Reserved.